Τα Groupama Safety Boxes έχουν ήδη κάνει -για ένα ακόμα καλοκαίρι- την εμφάνισή τους σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής και όχι μόνο, «εξασφαλίζοντας» ξέγνοιαστες βουτιές για τους λουόμενους.

Η Groupama Ασφαλιστική επέκτεινε φέτος το δίκτυο των συνεργαζόμενων παραλιών, αυξάνοντας παράλληλα τον συνολικό αριθμό των ειδικών κουτιών φύλαξης, τα οποία πλέον ξεπερνούν τα 1.100. Είναι κατάλληλα να φυλάξουν με ασφάλεια όλα τα προσωπικά αντικείμενα αξίας, όπως το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου. Το κλειδί ασφαλείας είναι αδιάβροχο, σε σχήμα ρολογιού, με ειδικό λουράκι σιλικόνης, που επιτρέπει στους λουόμενους να το έχουν συνέχεια μαζί τους ενώ κολυμπούν.

Τα safety boxes της Groupama Ασφαλιστικής, βρίσκονται ήδη τοποθετημένα στις ομπρέλες των δημοφιλών πλαζ και πιο συγκεκριμένα: στη Βάρκιζα (Varkiza Resort), τη Βουλιαγμένη (Ν.Ο.Β. Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και Rica Nera), το Λαγονήσι (Tahiti Bar), τον Σχοινιά (Γαλάζια Ακτή και Coconut), τη Νέα Μάκρη (Divers Club), την Παραλία Λουμπάρδας (Mojito Bay) και τις Σπέτσες (Kaiki Beach).

Με την ενέργεια αυτή της Groupama Ασφαλιστικής, η διασκέδαση στην παραλία γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστη. Καλό καλοκαίρι με ασφαλείς βουτιές!